Met grote verslagenheid hebben wij afgelopen week kennis genomen van het plotselinge overlijden van Dick Verhoeven.

Dick stond volop in het leven en was op velerlei vlak actief, waaronder sinds 2008 in de Klankbordgroep van Heracles Almelo. De laatste jaren was Dick voorzitter van onze Klankbordgroep en vanuit die groep was hij betrokken bij een nieuwe werkgroep structuur. Op verschillende onderwerpen stond hij gevraagd en ongevraagd klaar voor advies om de club verder te helpen.

Daarvoor was Dick al vele jaren betrokken bij Heracles Almelo als sponsor en founder met Aannemersbedrijf Bramer, waar hij directeur was. Bramer was in 1999 één van de bouwers van stadion in de bouwcombinatie Samenspel. Zo was Dick al vele jaren tot de dag van vandaag een graag geziene gast in ons stadion en onze BusinessClub.

Met dankbaarheid en respect nemen wij zijn inbreng in de verschillende commissies en werkgroepen mee naar de toekomst van Heracles Almelo.

Wij wensen zijn vrouw Akke, hun kinderen en kleinkinderen en de overige familieleden en vrienden van Dick, alle sterkte om dit plotselinge verlies te dragen en te verwerken.

Medewerkers, vrijwilligers, spelers, bestuur en directie Heracles Almelo