Tussenstand seizoenkaarten
Inmiddels hebben 6400 Heraclieden een seizoenkaart bemachtigd voor komend seizoen. Van deze 6400 seizoenkaarthouders hebben 819 supporters vorig jaar een seizoenkaart voor drie seizoenen aangeschaft en mogen we 851 nieuwe seizoenkaarthouders verwelkomen. Bovenop de 6400 seizoenkaarthouders zijn er nu 1350 vaste stoelen op de BusinessClub-tribune verkocht.

Versturen seizoenkaarten
De eerste seizoenkaarten zijn afgelopen vrijdag verstuurd. De komende dagen zullen de seizoenkaarten dus op de mat vallen bij de houders. Heb je in de week voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd op vrijdag 5 augustus, thuis tegen ADO Den Haag, je seizoenkaart nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl.

Op naar de 7000 seizoenkaarthouders
Heb je nog geen seizoenkaart voor volgend seizoen? Bestel deze dan snel! Wij hopen ook komend seizoen te kunnen rekenen op jouw onvoorwaardelijke liefde. Op naar de 7000 seizoenkaarthouders. Samen op jacht naar promotie! Wij zijn Heracles.