Voor het eerst sinds 2019 organiseerde Heracles Almelo weer een open dag. Bijna 10.000 Heraclieden brachten een bezoek aan Erve Asito.

Naast de traditionele spelerspresentatie konden supporters ook op jacht naar een foto met of een handtekening van hun favoriete speler. Daarnaast kreeg eenieder een uniek kijkje binnen de stadionmuren middels een virtuele rondleiding en was er voor kinderen een speciale kidszone ingericht met diverse leuke activiteiten op het veld. Ook was er een live-optreden van Martin Dams te aanschouwen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Een bijzonder element tijdens de Open Dag was de Asito Autowasstraat. In de Asito Autowasstraat kon je gratis je auto, fiets of driewieler laten wassen door de spelers van Heracles Almelo en het personeel van Asito. Een groot succes!

Heracles Almelo dankt iedereen voor deze geslaagde Open Dag. Wij zijn Heracles!