Met trots meldt Heracles Almelo dat de club een meerjarige samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Unibet, aanbieder van online sportweddenschappen. Naast een commercieel partnership gaan Heracles Almelo en Unibet samenwerken op het vlak van verantwoord spelen en preventie van matchfixing. Ook gaan de partijen verschillende initiatieven organiseren voor Heracles supporters waaronder HeraclesFIT, een programma om supporters te enthousiasmeren voor een gezonde en sportieve leefstijl.

Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo: “Ik ben verheugd over de samenwerking met Unibet en de start van onder meer het HeraclesFIT-traject. Alle supporters van Heracles Almelo kunnen zich aanmelden voor dit traject gericht op gezonde en sportieve leefstijl. Uiteindelijk zal een groep van 12 supporters deelnemen aan het HeraclesFIT-programma en trainen voor een wedstrijd waarin ze het opnemen tegen oud-spelers van Heracles Almelo. Unibet en Heracles hebben beiden een groot hart voor sport en alles daaromheen, dus ook voor onze trouwe supporters. Het partnership stelt ons in staat iets terug te doen voor hen.”

Ook Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, is blij met de samenwerking: ‘Het is mooi dat Unibet specifiek voor Heracles Almelo heeft gekozen. Als partijen passen we goed bij elkaar en samen gaan we voor een duurzame relatie. Unibet investeert veel in verantwoord spelen en sluit met Unibet Impact aan op maatschappelijke thema’s die bij ons ook leven. Dat spreekt ons erg aan.’

Unibet impact

Lennart Kessels, General Manager Nederland van Unibet: “We kijken uit naar de samenwerking met Heracles Almelo. Via Unibet Impact, een programma gebaseerd op samenwerkingen met vele partijen in de top- en amateursport, kijken we met clubs hoe we spelers en trouwe supporters kunnen ondersteunen. Uit onze gesprekken met Heracles Almelo bleek gezondheid en sportiviteit een belangrijk thema voor de club. Het leefstijlprogramma HeraclesFIT is daarom speciaal ontwikkeld voor Heracles en haar supporters. Het belooft een mooi traject te worden.”

Over Unibet

Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met 9 merken in het portfolio. Op 8 juni 2022 heeft Unibet een vergunning gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casino spellen spelen.