Nieuw seizoen. Nieuwe shirts. In traditioneel zwart-wit gaan wij samen vol voor promotie. Ons nieuwe thuisshirt is het symbool van onze club. Het nieuwe thuisshirt is via deze pagina en in de FanServiceShop in het stadion beschikbaar voor pre-order. De definitieve leverdatum is nog niet bekend, maar naar verwachting worden de shirts nog voor het seizoen geleverd.

Naast de vele zwart-witte banen is het shirt afgewerkt met een witte ronde hals en het wapen van Almelo in de kraag. De logo’s van kledingsponsor Acerbis en Kans voor een Kind, waar Heracles Almelo founder van is, zijn in zwart-wit op het shirt aangebracht. 

Onder het shirt dragen de spelers van Heracles Almelo komend seizoen een zwarte broek. De sokken zijn wit en zijn voorzien van zwarte strepen met ons oprichtingsjaar 1903 als detail aangebracht.