Voor het eerst sinds 2019 organiseert Heracles Almelo weer een open dag. Op 17 juli 2022 opent Heracles Almelo de poorten en kunnen supporters een kijkje nemen achter de schermen van de club. De festiviteiten vinden plaats op Erve Asito en duren van 12.00 tot 17.00 uur.

Naast de traditionele spelerspresentatie kunnen supporters ook op jacht naar een foto met of een handtekening van hun favoriete speler, krijgt eenieder een uniek kijkje binnen de stadionmuren middels een virtuele rondleiding en is er voor kinderen een speciale kidszone ingericht met diverse leuke activiteiten. Ook is er een live-optreden van Martin Dams te aanschouwen onder het genot van een variatie aan hapjes en drankjes.

Eén van de nieuwe elementen van de open dag is de Asito Autowasstraat. In de Asito Autowasstraat kun je gratis je auto, fiets of driewieler laten wassen. Wil jij voor jouw voertuig een frisse start van het nieuwe seizoen? Kom dan langs bij de Asito Autowasstraat en misschien komt jouw favoriete speler jouw voertuig wassen. De Asito Autowasstraat is te vinden bij de IISPA.

Aanmelden voor de open dag is niet nodig en uiteraard is de toegang gratis. Vanaf 12.00 uur is het mogelijk om het stadionterrein te betreden. 

Programma open dag:

12.00 uur – Stadion geopend
12.00 – 15.00 uur – Spandoeken maken
12.00 – 17.00 uur – Asito Autowasstraat
13.00 – 14.00 uur – Spelerspresentatie
14.00 – 14.30 uur – Live optreden Martin Dams
14.00 – 15.00 uur – Handtekeningensessie
17.00 uur – Einde open dag