Op woensdagmiddag ging Heracles TV in gesprek met Navajo Bakboord en Anas Ouahim. Beiden gingen in op hun ervaringen tijdens dit trainingskamp. Voor Ouahim is het zijn eerste keer Billerbeck met de Almeloƫrs, terwijl Bakboord al twee keer eerder meeging.

Anas Ouahim over de sfeer in de selectie

Het harde werk gaat gepaard met een goede stemming in de groep. ‘We trainen hard en de sfeer is goed’, zegt Ouahim. ‘Het gaat goed en we hebben plezier samen’. Over de doelstellingen voor het seizoen is de middenvelder uitgesproken. ‘We willen promoveren en iedereen weet dat. Daar doen we ons best voor.’

Navajo Bakboord is klaar voor het nieuwe seizoen

‘Het is lekker dat je na de vakantie weer kan voetballen’, zegt Bakboord over het trainingskamp. ‘Op het trainingskamp zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen. We gaan ons goed voorbereiden, zowel fysiek als mentaal.’

Op de vraag of Bakboord zin heeft in het nieuwe seizoen, dat over een kleine maand begint, hoeft de verdediger niet lang na te denken: ‘Tuurlijk! We hebben er allemaal zin in.’

Bekijk de volledige interviews op Heracles TV.