Heracles Almelo presenteerde maandagmiddag haar eerste versterking van de zomer. Marko Vejinović tekent een contract tot medio 2024 en keert zodoende terug op het oude nest. Heracles TV sprak met hem over zijn terugkeer in het zwart-wit.

‘Ik ben heel blij om hier te zijn. Het voelt echt als thuiskomen en dat is heel fijn’, zegt Vejinović bij zijn presentatie. ‘Ik had een goed gevoel bij de club en ook het gesprek met technisch directeur Nico-Jan Hoogma en de trainers gaf mij een fijn gevoel. Het is voor mij ook een enorme motivatie om Heracles Almelo weer terug in de Eredivisie te krijgen’.

Terugkeren is het enige dat telt voor Vejinović. ‘Als club hebben we maar één doelstelling en dat is promoveren. De rest is niet belangrijk’, aldus Vejinović.

Bekijk hieronder het hele interview met Marko Vejinović.