Noah Fadiga verruilt Heracles Almelo voor Stade Brestois 29. De 22-jarige verdediger tekent in Brest een contract tot medio 2026.

‘Na twee jaar Heracles Almelo is het tijd voor een nieuwe stap. Bij Stade Brestois 29 krijg ik de kans om in een topcompetitie te spelen en die kans wil ik met beide handen aangrijpen. Ik wil Heracles bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen. Ook bedank ik de supporters en wens ik de club veel succes om zo snel mogelijk een terugkeer naar de Eredivisie te realiseren’, reageert Noah Fadiga.   

De Belgische vleugelverdediger speelde 51 wedstrijden in het zwart-wit van Heracles Almelo. Door de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie kon Fadiga voor een vastgestelde transfersom vertrekken bij Heracles dat hem in 2020 overnam van Club Brugge. 

Wij bedanken Noah voor zijn inzet gedurende de afgelopen twee seizoenen en wensen hem veel succes in Frankrijk!