Na zes seizoenen als esporter van Heracles Almelo gaat Bryan Hessing verder in een nieuwe rol. Bryan zal zich vanaf nu in gaan zetten als ambassadeur esports en community medewerker van Heracles Almelo, hiermee zet Bryan een volgende stap in zijn maatschappelijke carrière. 

Door de oprichting van de eDivisie moest Heracles Almelo op zoek naar een esporter. Bryan kwam bij Heracles Almelo op de radar door een filmpje dat viraal ging op het internet. Als echte Almelose jongen die Bryan is, was hij de perfecte match met Heracles Almelo. Naast het spelen van FIFA heeft Heracles Almelo samen met Bryan tal van initiatieven opgezet, zoals de grote FIFA-toernooien in het stadion. Ook is er door het vele livestreamen van Bryan een hechte community ontstaan van fans en volgers. Als ambassadeur van Heracles Esports zal Bryan hier nog nauwer bij betrokken worden en zullen wij onder andere weer samen de regio intrekken. 

In de zes seizoenen dat Bryan actief is geweest als esporter heeft hij mooie resultaten behaald. Zo speelde hij op onder andere de Regional Final in Madrid en op de FICWC in Londen. De grootste prestatie van Bryan in het shirt van Heracles is het winnen van de eDivisie in het seizoen 2018/2019, waar hij FC Groningen in een bloedstollende finale wist te verslaan.

Bryan zal binnenkort weer beginnen met livestreamen en zijn nieuwe stap verder toelichten. Heracles wenst Bryan succes met zijn nieuwe werkzaamheden.