Beste Heraclied,

Toen we op vrijdag 27 mei begonnen met de seizoenkaartcampagne stonden we er versteld van hoe ‘onze familie’, want zo voelt het, massaal liet blijken de club na degradatie niet te laten vallen. Een onvoorstelbaar record van meer dan 2500 seizoenkaarten op de eerste dag werd in de twee weken daarna gevolgd door vele andere seizoenkaarthouders die lieten weten de club volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie te steunen vanuit Erve Asito. Na de slotdag van de verlengersperiode, maandag 13 juni, stond de teller op 5627 seizoenkaarthouders. Ongekend! Samen op jacht naar promotie! Wij zijn Heracles.

Die onvoorwaardelijke liefde die keer op keer wordt getoond willen wij op een ludieke manier bedanken. Vandaar dat wij in samenwerking met Adwise en Messagebird de seizoenkaarthouders die hun kaart van 2021-2022 naar 2022-2023 hebben verlengd persoonlijk willen bedanken. De seizoenkaarthouders, waarvan wij het mobiele nummer weten en waarop we ze mogen bereiken, worden in één van de komende dagen opgebeld met daarin een boodschap van een van onze spelers. Vervolgens krijgen ze via ons geverifieerd WhatsApp-nummer nog een bericht van dezelfde speler. Deel jij ook dat je er volgend jaar weer bij bent? Laat het ons op social media weten via de hashtag #WijZijnHeracles of tag ons (@heraclesalmelo).

Ter info: het telefoonnummer waarmee wij seizoenkaarthouders bellen is +3197010240360. Wij zijn hierop niet telefonisch te bereiken. Wel kan je antwoorden op het WhatsApp-bericht.

Ook een seizoenkaart aanschaffen? Lees meer op heracles.nl/seizoenkaart

Met vriendelijke groet,

Heracles Almelo