Met een shirt, een sjaal en een deken van Heracles Almelo kwam Theo Nibourg samen met zijn zoon Richard en een aantal zorgmedewerkers dinsdagmorgen aan op Erve Asito.

De geboren en getogen Almeloër lijdt aan de ziekte van Huntington, waardoor hij steeds verder achteruit gaat. Voorheen had Theo Nibourg jarenlang een seizoenkaart bij Heracles Almelo. Zijn eerste ervaringen met de club waren dan ook al aan de Bornsestraat, waardoor hij getuige is geweest van de rijke voetbalgeschiedenis van de club. Dit maakte dat hij de wens had om ‘zijn club’ nog eens te bezoeken.

In samenwerking met de WensAmbulance Oost-Nederland heeft Heracles Almelo zijn wens in vervulling mogen laten gaan. Als kers op de taart hebben Theo en Richard mogen proosten op de middenstip van het stadion. Een moment om nooit te vergeten voor vader en zoon.