Op zondag 17 juli a.s. wordt voor het eerst sinds 2019 de Open Dag van Heracles Almelo georganiseerd. Tijdens de Open Dag kunnen alle supporters een kijkje nemen achter de schermen van onze club. De stadionpoorten gaan volledig open.

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het programma van de dag. De Open Dag start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Het hoogtepunt van de Open Dag is de spelerspresentatie. Op het podium worden de selectiespelers voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd. Naast de spelerspresentatie en de mogelijkheid tot het scoren van handtekeningen van de spelers zijn er meerdere activiteiten in en rondom het stadion. Zo is er een kidsplein met onder meer springkussens en een voetbalzone met diverse sportieve activiteiten in ons stadion. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding te krijgen en kun je genieten van alle festiviteiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zet 17 juli alvast in je agenda voor een unieke Heracles-beleving met voor ieder wat wils.