Heracles Almelo en Carlos Vicens hebben in onderling overleg besloten om het contract te ontbinden. De Spaanse oefenmeester zou in Almelo de nieuwe hoofdtrainer worden, maar door de veranderde situatie bij de club is er gezamenlijk besloten om niet met elkaar in zee te gaan.

“Wij hebben uitvoerig met Carlos gesproken over de ontstane situatie na de degradatie van de club. Van beide kanten voelden we twijfels en twijfels kunnen we niet gebruiken. We moeten alles op alles zetten om Heracles Almelo te laten terugkeren naar de Eredivisie en daar hebben we alle focus voor nodig. Daarnaast kreeg Carlos de mogelijkheid om weer terug te keren naar Manchester City en dat willen wij hem niet ontnemen”, aldus Nico-Jan Hoogma, directeur technische zaken van Heracles Almelo.

“De komende tijd gaan we op zoek om hier de juiste invulling aan te geven”, besluit Hoogma.