Het seizoen is afgelopen en dat betekent dat er een aantal personen afscheid zal nemen van Heracles Almelo. Naast aanvoerder Janis Blaswich (vertrekt naar RB Leipzig), Mats Knoester (Ferencvárosi TC) en Kaj Sierhuis (was gehuurd en keert terug naar het Franse Stade Reims) keren ook Adrian Szöke, Elias Oubella en Rohat Agca na de zomer niet terug op Erve Asito. Datzelfde geldt voor Jeremy Cijntje en Alessandro Damen. Zij werden afgelopen seizoen verhuurd aan respectievelijk FC Den Bosch en ADO Den Haag.

Ook de contracten van Samuel Armenteros en Ismail Azzaoui lopen af. Met hen is de club nog in gesprek over de toekomst. Hierover volgt later meer duidelijkheid.

Wij bedanken Janis, Mats, Kaj, Adrian, Elias, Rohat, Jeremy en Alessandro voor hun inbreng in het zwart-wit van Heracles Almelo en wensen ze veel succes in de toekomst!