Technisch directeur Tim Gilissen van Heracles Almelo heeft – in goed onderling overleg met het bestuur – besloten om zijn carrière voort te zetten buiten de club. Sinds 2019 was Gilissen als lid van de tweehoofdige directie van Heracles Almelo verantwoordelijk voor de sportieve prestaties van de club.

Scheidend technisch directeur Tim Gilissen: ‘De afgelopen drie jaren heb ik met hart en ziel mijn inhoudelijke bijdrage geleverd aan de sportieve successen van Heracles Almelo. Daar zitten vele mooie momenten bij. Na de recente degradatie zijn het bestuur en ik samen tot de conclusie gekomen de weg vrij te maken voor een spoedige terugkeer van de club in de eredivisie. Mijn dank gaat uit naar iedereen binnen Heracles Almelo waarmee ik heb samengewerkt aan het realiseren van onze doelstellingen. In het bijzonder wil ik het bestuur en Rob Toussaint als algemeen directeur bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens de club, de supporters en de sponsoren veel sportief succes voor de toekomst.’