Met onmiddellijke ingang treedt Hans Bredewoud terug als voorzitter van het bestuur van BVO Heracles Almelo. De afgelopen 15 jaar was Bredewoud onbezoldigd bestuurlijk actief voor de club. Eerst sinds 2007 als penningmeester, en vervolgens sinds 2017 als voorzitter van het bestuur. Bredewoud draagt een financieel gezonde club over. Zijn werkzaamheden worden voorlopig waargenomen door het bestuur.

Scheidend voorzitter Hans Bredewoud blikt kort terug: ‘Alle jaren heb ik me met ziel en zaligheid voor onze club ingezet. Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door uitersten en tegenstellingen. Met z’n allen hebben we er alles aan gedaan om de club te behoeden voor degradatie. Tot onze spijt is dat helaas niet gelukt. Uit de grond van mijn hart wens ik de club, de supporters en de sponsoren sportieve voorspoed voor de toekomst en een spoedige terugkeer in de eredivisie.’