Na de uiterst gevoelige tik die Excelsior Rotterdam afgelopen woensdagavond 18 mei uitdeelde aan de Heraclieden, 3-0 in Rotterdam, is de uitdaging om te handhaven heel groot geworden. Echter bestaat er nog een mogelijkheid en laten we hopen op een wonderbaarlijke avond in Almelo. Daar hebben we jullie support bij nodig! Alle seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen zaterdagavond gratis naar binnen.

Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam
De volgende groepen krijgen gratis toegang tot de wedstrijd Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam

• Seizoenkaarthouders
• Vijf keer Heracles
• Vier keer Heracles
• BusinessClub-kaarthouders
• Skybox-kaarthouders

Geen losse kaartverkoop
Vanwege de geldende beheersmaatregelen worden er geen losse kaarten voor Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam verkocht. Het duel is alleen toegankelijk voor onze seizoenkaarthouders en sponsoren.

{ENG} Due to the control measures in force, no single tickets for Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam will be sold. The game is only accessible to our season ticket holders and sponsors.

{DUI} Aufgrund der heutigen Kontrollmaßnahmen werden keine Einzeltickets für Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam verkauft. Das Spiel ist nur für unsere Dauerkarteninhaber und Sponsoren verfügbar.

Beheersmaatregelen op Erve Asito
Heracles Almelo laat proactief tribune-elementen van de onderste ring van Erve Asito verstevigen. Als Heracles Almelo beseffen wij ons dat dit niet de stadionbeleving is zoals wij normaal gesproken voor ogen hebben, maar de beheersmaatregelen zijn uit nood geboren.

Algemeen geldende beheersmaatregelen
• Neem plaats op jouw eigen zitplek
• Voorkom ophoping in het stadion
• Eten en drinken halen bij de kiosken is mogelijk. Keer na het halen van jouw consumptie direct terug naar de zitplaats van jouw seizoenkaart/wedstrijdticket.
• Volg de adviezen van onze stewards op.

Uitvak gesloten voor alle stadionbezoekers
Door de beheersmaatregelen is door de gemeente bepaald dat wij helaas geen supporters van de tegenstander mogen ontvangen. In ons stadion willen wij eenieder een fantastische voetbalbeleving aanbieden en uitsupporters mogen hierin vanzelfsprekend niet ontbreken. We staan als club bij onze uitsupporters juist bekend om onze gastvrijheid. Helaas moeten we nu pas op de plaats maken. Zodra het weer mag zullen wij onze gastvrijheid weer oppakken met onze collega-clubs en hun supporters.

Het uitvak blijft tot aan het eind van het seizoen voor alle stadionbezoekers gesloten. Ook supporters van Heracles Almelo kunnen niet plaatsnemen in het uitvak.