Het bestuur van Heracles Almelo heeft vertegenwoordigers van supporters, sponsoren, staf en andere belanghebbenden bijeengeroepen om gezamenlijk te werken aan een betere, duurzame organisatie van de club. Dit naar aanleiding van de continue onrust bij de club en de zorgen die hier in de verschillende geledingen over bestaan.

Het huidige voetbalseizoen laat zich voor Heracles Almelo samenvatten tot onrust binnen en buiten het veld. Het bestuursmodel van de club wordt daarin ook betrokken. Het bestuur is van mening dat er op de kortst mogelijke termijn een oplossing moet komen die de club klaar maakt voor een stabiele, duurzame toekomst. Daarom heeft de club vertegenwoordigers uit alle geledingen bijeengeroepen om te praten en besluiten over een houdbare en toekomstbestendige organisatie van de club.

Voorzitter Hans Bredewoud: ‘We zien de noodzaak tot verandering. Voor ingang van het nieuwe seizoen moet dit ingericht zijn om de onrust achter ons te laten en verder te kunnen bouwen aan de toekomst van Heracles Almelo.’