Heracles Almelo neemt het woensdagavond in de halve finale van de play-offs op tegen Excelsior Rotterdam. René Kolmschot kan niet beschikken over de langdurig geblesseerden in de selectie. Mats Knoester is nog een twijfelgeval.

“Afgelopen week was een rollercoaster. Het verlies tegen Sparta Rotterdam was een enorme deceptie. De knop moet nu om en we moeten er samen op vertrouwen dat het goed komt en we ons handhaven in de Eredivisie”, aldus René Kolmschot.

Kolmschot vervolgt: “Excelsior Rotterdam heeft niets te verliezen. Ze hebben met Reuven Niemeijer en Thijs Dallinga twee spelers in huis die makkelijk doelpunten kunnen maken en daarachter staat Mats Wieffer, een jongen uit deze regio die het goed doet in Rotterdam. Wij hebben ook een goede ploeg en moeten laten zien wat we kunnen”.

Aanvoerder Mats Knoester heeft vertrouwen in het team. “Wij hebben eerder dit seizoen aangetoond met tegenslagen om te kunnen gaan en een goede serie neer te kunnen zetten. We weten dat we het kunnen en moeten er met elkaar voor zorgen dat Heracles Almelo in de Eredivisie blijft. Dat is het belangrijkste.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo met Mats Knoester en René Kolmschot bij Heracles TV.