Om het seizoen met een knaller af te sluiten hebben we besloten om de trouwe Heracles supporter in het zonnetje te zetten. Bij Knaken snappen we dat het leven steeds duurder wordt. Duurdere woning, duurdere benzine en hogere energieprijzen. Als consument betaal je je blauw. Daarom hebben we bij Knaken besloten om de supporter van Heracles een kans te geven om met een gevulde portemonnee de zomer te beginnen.

Om kans te maken op deze 1000 euro kun je tijdens het aanmaken van je Knaken account je stoelnummer en vak achterlaten. Op deze manier doe je direct mee met de winactie!

Knaken

Knaken is sinds het begin van dit seizoen sponsor van Heracles. Knaken is een cryptocurrency makelaar. Dit houdt in dat het zich bezighoudt met het makkelijk toegankelijk maken van deze nieuwe assets groep. Op het platform van Knaken kun je op een simpele manier je favoriete cryptomunten kopen zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano & vele andere!

Met de introductie van de iOS en Android applicatie is het nu ook mogelijk om je favoriete munten te kopen in de trein of in de wachtruimte bij de tandarts, simpel vanaf je mobiele telefoon. Knaken is een platform waar iedereen terecht kan die een veilige en simpele manier zoekt om digitale valuta te kopen. Vanuit een passie voor techniek en digitale valuta is Knaken begonnen en hanteert het een “keep it stupid simple” en “no-nonsense” methodiek.

Knaken & Heracles

Het afgelopen seizoen hebben we samen met Heracles al veel mooie acties mogen uitvoeren. Zo zijn we dit seizoen begonnen met het weggeven van wedstrijd- en seizoenkaarten en hebben we vele Heraclieden blij gemaakt met gesigneerde shirts en voetballen.

Ook als onderdeel van de BusinessClub hebben we als Knaken veel plezier beleeft dit jaar. Zo hebben we samen met Heracles heerlijk gegeten bij de Winter BBQ, hebben we meegedaan met de Heracles Rally en hebben we de andere leden meer geleerd over crypto tijdens de Heracles crypto training.

Werken bij Knaken

Wil jij werken bij een snel groeiende scale-up? Je hoeft geen IT-expert te zijn om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een plek waar je jezelf kan zijn en je kan ontwikkelen op veel verschillende aspecten dan ben je bij Knaken op het juiste adres!

Het is geen vereiste dat je bekend bent met crypto, we leren je snel bij over deze opkomende markt.

Heb jij het idee dat jij de toevoeging bent aan ons team? stuur dan je cv met onderbouwing naar Rutger op.