Heracles Almelo neemt het zondag in de laatste speelronde van de Eredivisie op tegen Sparta Rotterdam. Trainer Frank Wormuth kan naast de spelers die langdurig geblesseerd zijn niet beschikken over Sven Sonnenberg. De centrale verdediger zit zijn laatste duel schorsing uit. Anas Ouahim keert terug in de selectie na een schorsing.

Wormuth: “Sparta Rotterdam is bezig aan een goede serie, maar we moeten niet gaan denken dat zij in alles beter zijn dan ons. Ze hebben ook veel geluk gehad. Wij spelen thuis en dat geeft ons een goed gevoel. Thuis hebben we de meeste punten behaald dit seizoen en het is dan ook een voordeel dat we deze finale thuis spelen”.

“We moeten deze wedstrijd winnen, alleen al voor onze fans. Zij staan het hele seizoen al achter ons en dat merken we. Een groot compliment daarvoor. Onze fans begrijpen wat onze ploeg dit seizoen mee heeft gemaakt en ik hoop dat we samen het seizoen goed af kunnen sluiten zondag.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing met Frank Wormuth bij Heracles TV.