Zondag staat de allerlaatste wedstrijd van het reguliere Eredivisie-seizoen op het programma. Op Erve Asito ontvangt Heracles Almelo de nummer vijftien van de ranglijst Sparta Rotterdam. Een ontzettend belangrijk duel waarbij we alle steun meer dan goed kunnen gebruiken. Op deze pagina vind je alle informatie rondom jouw bezoek aan Heracles Almelo – Sparta Rotterdam.

  • Kom eerder naar het stadion!
  • Activiteiten rondom de wedstrijd
  • Voorbeschouwing

Kom eerder naar het stadion!

We staan aan de vooravond van de cruciale wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Op Erve Asito moet de ploeg van Frank Wormuth punten pakken om definitieve handhaving veilig te stellen. Wij kunnen jullie steun meer dan goed gebruiken. Samen achter de club. Daarom willen wij jullie oproepen tot het volgende:

  • Kom eerder naar het stadion. Vanaf 12.30 uur is het stadion open en wij hopen vanaf het eerste begin op jullie steun te kunnen rekenen.
  • Trek zwart-wit aan en neem je Heracles sjaal mee. We hopen op een zee van zwart-witte shirts en sjaals.

Activiteiten rondom de wedstrijd

Crowdfundingactie voor BCA

Supporterscafé BCA, een ontmoetingsplek voor vele Heraclieden, is woensdagnacht compleet verwoest door een grote brand. Heracles Almelo is geschrokken van de gebeurtenissen rondom BCA en leeft mee met alle betrokkenen en met eigenaren Ben en Monja in het bijzonder.

De fanatieke aanhang van Vak ’74 heeft een crowdfundingactie opgezet om eigenaren Ben en Monja te helpen. Iedereen die zijn/haar steentje wil bijdragen kan geld doneren via onderstaande button. Als Heracles Almelo openen wij komende zondag ons stadion eerder, en zullen wij samen met onze horecapartner Almelounge de drankomzet tussen 13.00 en 14.00 uur doneren aan dezelfde actie.

Wedstrijdsponsor: Knaken

De wedstrijdsponsor van Heracles Almelo – Sparta Rotterdam is Knaken. Knaken is cryptopartner van Heracles Almelo en organiseert rondom de wedstrijd van aanstaande zondag een speciale winactie: “Jouw stoel is geld waard”. Tien zitplaatsen op de tribune zijn zondag ‘winnende stoelen’. De supporters die op één van deze tien stoelen zitten, winnen €100,- aan startgeld via www.knaken.nl.

Lees hier meer informatie over de actie.

Kampioenenparade

Bij de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam zetten we Almeloose sportkampioenen met een verstandelijke beperking in het zonnetje. In de rust van de wedstrijd krijgen in totaal 94 kampioenen van diverse sporten hun welverdiende ereronde.

De Special Olympics Nationale Spelen worden dit jaar in Twente georganiseerd. De spelen bestaan uit vijfentwintig verschillende sporttoernooien over veertien Twentse gemeentes. Op 11 en 12 juni is de ISPA in Almelo het decor voor de sporten badminton en gymnastiek/turnen

Voorbeschouwing op Heracles Almelo – Sparta Rotterdam

Historie Heracles Almelo – Sparta Rotterdam

Heracles Almelo speelt in de vierendertigste en laatste ronde van de Eredivisie een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Beide ploegen troffen elkaar dertien keer op het hoogste niveau. De balans is zes keer winst, vijf keer gelijk en twee keer verlies.

Lees hier meer over de historie van dit duel.

Voorbeschouwing met Frank Wormuth

Zondag spelen we de cruciale wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Onze hoofdtrainer Frank Wormuth blikt alvast vooruit op het treffen met de Rotterdammers.