Heracles Almelo speelt woensdagavond in de voorlaatste speelronde van de Eredivisie een uitduel tegen RKC Waalwijk. Trainer Frank Wormuth kan, naast de langdurige blessures, vanwege schorsingen niet beschikken over Anas Ouahim en Sven Sonnenberg.

“Ondanks de nederlaag tegen Willem II hebben we momenteel rust in de ploeg en is de volle focus op het duel tegen RKC Waalwijk. We spelen het hele seizoen al voor handhaving en dit zijn dan ook de belangrijkste wedstrijden om dat doel te behalen. We hebben alles nog in eigen hand”, aldus de oefenmeester.

“Het staat nog steeds allemaal dicht bij elkaar op de ranglijst. De vorm van de dag is in deze fase belangrijk en ik hoop dat we morgen tegen RKC Waalwijk goede vorm hebben. RKC Waalwijk speelt anders dan Willem II, het is te vergelijken met het voetbal dat Vitesse speelt. Het is een slimme ploeg dus moeten we alert zijn. Ik verwacht dat we meer de bal krijgen en meer het spel moeten maken in vergelijking met afgelopen zaterdag. We willen minimaal een punt halen zodat we definitief veilig zijn. We moeten alleen naar onszelf kijken en er niet vanuit gaan dat andere ploegen ons helpen”, aldus Wormuth.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Frank Wormuth op Heracles TV.