Aanstaande woensdag 11 mei speelt Heracles Almelo de laatste uitwedstrijd van het seizoen. De ploeg van Frank Wormuth gaat op bezoek bij RKC Waalwijk. De aftrap in het Mandemakers Stadion is om 20.00 uur.

Alle beschikbare kaarten voor RKC Waalwijk – Heracles Almelo verkocht

Alle beschikbare kaarten voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn over de toonbank gegaan. Dat betekent dat wij wederom op jullie steun kunnen rekenen tijdens deze belangrijke uitwedstrijd. Fantastisch!

Buscombi: vertrektijden

Reis je mee met de bus naar Waalwijk? Houd dan rekening met het volgende tijdschema:

Aanwezig: 16.15 uur
Vertrek bus: 16.30 uur

De toegang verloopt via ingang 1 van Erve Asito, links naast de FanServiceShop. De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats bij het gastenvak.

Autocombi: parkeren

Supporters die met de auto naar Waalwijk afreizen kunnen parkeren op het parkeerterrein bij het bezoekersvak (P-gastenvak). Het is niet toegestaan om de auto elders te parkeren.

Bij de inrit van het bezoekersvak krijgen alle bezoekende supporters op vertoon van een wedstrijdticket hun parkeerkaart overhandigd van een steward.

Voorwaarden wedstrijdbezoek

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
  • Je dient in het bezit te zijn van een seizoenkaart of fankaart met uitkaartregistratie
  • De kaarten zijn persoonsgebonden
  • Maximaal 1 kaart per persoon
  • Wedstrijdbezoek is uitsluitend mogelijk per bus- of autocombi

Bij eerdere uitwedstrijden hebben wij overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid met de nodige consequenties. Dit willen wij in de toekomst voorkomen en leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar. Daarnaast is het niet toegestaan om je voorafgaand aan de wedstrijden in de binnenstad te begeven.