Heracles Almelo neemt het zaterdagavond in Tilburg op tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth kan dit seizoen niet meer beschikken over Orestis Kiomourtzoglou en Janis Blaswich. Ook Anas Ouahim is er in Tilburg niet bij vanwege een schorsing van twee wedstrijden. Hij mist ook het uitduel tegen RKC Waalwijk van komende woensdag.

Frank Wormuth genoot van zijn ploeg in het thuisduel tegen FC Twente. “Na de rode kaart dacht ik dat de wedstrijd voorbij was. Toch hebben we ons staande gehouden en een punt gepakt met tien man. Daarom zijn er de complimenten voor mijn ploeg. Het hele seizoen is de selectie normaal blijven doen. We hebben geen ruzie gehad toen de resultaten wat minder waren en we doen nu ook niet te enthousiast na een overwinning tegen FC Groningen en een gelijkspel tegen FC Twente. We moeten rustig blijven en ons blijven focussen op de volgende wedstrijd tegen Willem II.”

De oefenmeester weet dat Willem II er de komende duels alles aan gaat doen om boven de degradatiestreep te eindigen. “Met name thuis pakken ze de punten. We moeten hun kwaliteiten respecteren en onze kwaliteiten daar tegenover zetten. We missen wederom een basisspeler in Anas Ouahim maar ik ben ervan overtuigd dat de ploeg die er staat er alles aan gaat doen om een resultaat te boeken.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing met Frank Wormuth bij Heracles TV.