Heracles Almelo en Heineken hebben hun samenwerking verlengd tot medio 2027. Heineken blijft daarmee tot en met het seizoen 2026/2027 de bierleverancier in het stadion van Heracles Almelo. 

Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo toont zich verheugd over de continuering van de samenwerking: “Heineken is al sinds 2014 aan Heracles Almelo verbonden en sinds de eerste dag van deze intensieve samenwerking treedt Heineken op als goede partner van de club. Ook de fijne samenwerking met Almelounge, onze huiscateraar, is daarin heel belangrijk.”

Commercieel manager Tom Uitzetter vult aan: “Heineken is al jaren een mooie partner van de club. We ondersteunen het merk Heineken in deze regio en zullen ook in de komende jaren de passie voor kwaliteit blijven delen. Met mooie merkactivaties willen we onze fans ook in de komende seizoenen laten genieten van deze samenwerking.”

Rob Poortier, national accountmanager reizen recreatie & sport bij Heineken geeft aan: “Ontzettend trots zijn wij dat we de jarenlange samenwerking tussen Heracles Almelo en Heineken hebben weten te verlengen. Het merk Heineken staat voor het beleven van onvergetelijke momenten. We kijken er dan ook naar uit om in een vol stadion de passie te voelen en de supporters die onvergetelijke momenten samen met vrienden en familie te zien beleven met een glas Heineken in de hand. Laten we proosten op mooie sportieve momenten in de komende jaren!”

Heracles Almelo en Heineken verlengen succesvolle samenwerking – NESImages.nl