Zaterdagavond om 20.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen FC Twente. Het duel is uitsluitend toegankelijk voor seizoenkaarthouders en sponsoren die in het bezit zijn van een wedstrijdticket. Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.

  • Geen losse kaartverkoop
  • Beheersmaatregelen op Erve Asito
  • Aanbiedingen in de FanServiceShop

Geen losse kaartverkoop

Vanwege de geldende beheersmaatregelen worden er geen losse kaarten voor Heracles Almelo – FC Twente verkocht. Het duel is alleen toegankelijk voor onze seizoenkaarthouders en sponsoren.

{ENG} Due to the control measures in force, no single tickets for Heracles Almelo – FC Twente will be sold. The game is only accessible to our season ticket holders and sponsors.

{DUI} Aufgrund der heutigen Kontrollmaßnahmen werden keine Einzeltickets für Heracles Almelo – FC Twente verkauft. Das Spiel ist nur für unsere Dauerkarteninhaber und Sponsoren verfügbar.

Beheersmaatregelen op Erve Asito

Heracles Almelo laat proactief tribune-elementen van de onderste ring van Erve Asito verstevigen. Sinds de invoering van de beheersmaatregelen zijn deze altijd goed opgevolgd en wij hopen samen met jullie deze lijn voort te zetten, zodat we het stadion open kunnen houden voor publiek en daarmee onze ploeg kunnen steunen in het slotstuk van de Eredivisie. Als Heracles Almelo beseffen wij ons dat dit niet de stadionbeleving is zoals wij normaal gesproken voor ogen hebben, maar de beheersmaatregelen zijn uit nood geboren.

Algemeen geldende beheersmaatregelen

• Neem plaats op jouw eigen zitplek.
• Voorkom ophoping in het stadion.
• Eten en drinken halen bij de kiosken is mogelijk. Keer na het halen van jouw consumptie direct terug naar de zitplaats van jouw seizoenkaart/wedstrijdticket.
• Volg de adviezen van onze stewards op.

Indien de beheersmaatregelen niet of onvoldoende worden nageleefd, kan de gemeente besluiten om het stadion te sluiten voor publiek en dit willen wij te allen tijde voorkomen. We vragen nogmaals ieders begrip voor deze situatie. Door ons samen aan de beheersmaatregelen te houden, kunnen we het stadion verantwoord blijven gebruiken en jou als supporter blijven ontvangen in het stadion.

Uitvak gesloten voor alle stadionbezoekers
Door de beheersmaatregelen is door de gemeente bepaald dat wij helaas geen supporters van de tegenstander mogen ontvangen. In ons stadion willen wij eenieder een fantastische voetbalbeleving aanbieden en uitsupporters mogen hierin vanzelfsprekend niet ontbreken. We staan als club bij onze uitsupporters juist bekend om onze gastvrijheid. Helaas moeten we nu pas op de plaats maken. Zodra het weer mag zullen wij onze gastvrijheid weer oppakken met onze collega-clubs en hun supporters. 

Het uitvak blijft tot aan het eind van het seizoen voor alle stadionbezoekers gesloten. Ook supporters van Heracles Almelo kunnen niet plaatsnemen in het uitvak.

Beheersmaatregelen niet meer van toepassing in de vakken O, P, Q en R
Afgelopen week zijn de verstevigingen aan de tribune op de onderste ring aan de korte zijde (vakken O, P, Q en R) aangebracht. Door het aanleggen van deze verstevigingen heeft Heracles Almelo een gemeentelijke goedkeuring verkregen om de beheersmaatregelen op de tribunes in de vakken O, P, Q, en R los te laten. In overleg met de Gemeente Almelo kan daarom vak Q weer gebruikt worden als staantribune. Dat betekent ook dat alle seizoenkaarthouders van Vak Q – die door de beheersmaatregelen tijdelijk ergens anders hebben plaatsgenomen – weer naar staantribune Vak Q worden verplaatst of weer plaats kunnen nemen op de staantribune Vak Q.

Let op: De beheersmaatregelen blijven wél geldig in de overige delen van het stadion.

Seizoenkaarten Vak Q weer in gebruik, verstrekte losse wedstrijdkaarten geblokkeerd
Door het afronden van de werkzaamheden kunnen de seizoenkaarthouders van Vak Q – die door de beheersmaatregelen tijdelijk ergens anders hebben plaatsgenomen – het stadion (en Vak Q) weer betreden met hun eigen seizoenkaart(en). De losse kaarten die vanwege de tijdelijke verplaatsing in een eerder stadium zijn verstrekt, worden geblokkeerd en zijn daardoor ongeldig. Deze losse kaarten bieden géén toegang meer tot het stadion.

De seizoenkaarthouders van Vak Q hebben donderdagochtend persoonlijk bericht ontvangen over het herinstalleren van de staantribune en de toegangscontrole voor de wedstrijd.

Aanbiedingen in de FanServiceShop

In de FanServiceShop kunnen alle bezoekers profiteren van diverse aanbiedingen. Zo zijn de wedstrijdshirts van dit seizoen, zowel thuis- als uitshirt, verkrijgbaar met 25% korting.

De FanServiceShop is de hele dag geopend tot een half uur na afloop van de wedstrijd Heracles Almelo – FC Twente. Tijdens het duel is de FanServiceShop gesloten.