Zaterdag 30 april staat de derby van het oosten op het programma. Voor veel supporters de belangrijkste wedstrijd van het jaar: Twente thuis. De Wedstrijdsponsor: Asito.

De Twentse derby

De Twentse derby: een beladen wedstrijd. Voor velen misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Want wie heeft er in deze regio nou geen goede bekende of collega die Twente supporter is? Wij als hoofdsponsor en vandaag wedstrijdsponsor staan samen met jullie als één blok achter Heracles Almelo. Laten we zwart-wit de boventoon voeren in Erve Asito. De plek waar we samen herinneringen maken, genieten, treuren én juichen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Want zoals Johan Cruijff ooit zei: “Winnen doen we met z’n allen.”

Samen strijden. Voor onze club. Voor onze kleuren.

Voor nu wenst Asito iedereen een geweldige wedstrijd tegen FC Twente. Samen staan we achter Heracles Almelo. En wat er ook gebeurt. Deze club staat bij ons voorop!