Op woensdagochtend 20 april gingen de poorten van Erve Asito al vroeg open voor de leden van de BusinessClub. De aanwezigen konden genieten van een petit déjeuner, geheel verzorgd door de Almelounge.

Na het ontbijt begon om 8 uur de boekpresentatie van Frank Krake. De auteur, en BusinessClublid, heeft vijf jaar onderzoek gedaan om zijn nieuwste boek “De Grootste Bankoverval Aller Tijden” te schrijven. Het verhaal gaat over de bankoverval die plaatsvond op 15 november 1944 tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verzet maakte destijds 46,1 miljoen gulden buit. Tijdens zijn presentatie vertelde hij over de hoofdpersonen in het boek en welke tijd en moeite het kostte om zelfs maar een klein detail over een persoon te vinden. Een uur lang hing de BusinessClub aan zijn lippen. Als kers op de taart ontvingen de aanwezige sponsoren een door Krake gesigneerd exemplaar van het boek.

Foto’s Ontbijsessie I – NESIMAGES.NL