De slotfase van het Eredivisie-seizoen 2021/22 is aangebroken. Met nog drie uitwedstrijden op het programma komen er cruciale weken aan voor Heracles Almelo. Tijdens deze wedstrijden kan de ploeg van Frank Wormuth de steun van de supporters goed gebruiken. De loyaliteit van onze zwart-witte achterban is onbeschrijfelijk en daarom willen wij met een speciale kortingsactie zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid geven om Heracles Almelo in de resterende uitwedstrijden te steunen.

Op zondag 23 april vertrekken we naar het hoge noorden en nemen we het op tegen FC Groningen. Vervolgens gaan we op zaterdag 7 mei bij Willem II in Tilburg op bezoek en tot slot spelen we op woensdagavond 11 mei de laatste uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Deze drie uitwedstrijden zijn vanaf nu allemaal in de verkoop.

Kortingsactie

Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven om de ploeg in de resterende uitwedstrijden te steunen, is er vanaf nu een speciale kortingsactie beschikbaar.

 • Koop je voor 1 wedstrijd een ticket, dan betaal je €9,- per autocombi-kaart en €20,- voor de buscombi-kaart.
 • Koop je voor 2 wedstrijden een ticket, dan betaal je €7,- per autocombi-kaart en €15,- voor de buscombi-kaart.
 • Koop je voor 3 wedstrijden een ticket, dan betaal je €5,- per autocombi-kaart en €12,50 voor de buscombi-kaart.

Het is mogelijk om te variëren in type ticket. Indien je ervoor kiest om een van de uitwedstrijden te bezoeken met een autocombi-kaart, dan is het ook mogelijk om een buscombi-ticket voor een andere uitwedstrijd aan te schaffen. De prijs wordt in dat geval berekend met de bovengenoemde prijzen.

Voorbeelden:

 • Drie keer met de auto naar FC Groningen, Willem II en RKC Waalwijk. Dan betaal je dus 3x €5.- per wedstrijd = €15.-
 • Wil je naar FC Groningen en Willem II met de auto en naar RKC Waalwijk met de bus. Dan betaal je 2x €5 + 1x €12,50 =  €22,50 in totaal

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

 • De korting is alleen geldig wanneer de tickets op dezelfde naam komen te staan.
 • De kaarten dienen in één transactie aangeschaft te worden.
 • Je dient in het bezit te zijn van een seizoenkaart of fankaart met uitkaartregistratie.
 • Je moet een geldig legitimatie bewijs kunnen laten zien wanneer je de uitwedstrijd(en) bezoekt.
 • Kaarten zijn persoonsgebonden.
 • Maximaal 1 kaart per wedstrijd per persoon.

Huishoudelijke mededeling:

Bij eerdere uitwedstrijden hebben wij overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid met de nodige consequenties. Dit willen wij in de toekomst voorkomen en leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar. Daarnaast is het niet toegestaan om je voorafgaand aan de wedstrijden in de binnenstad te begeven.

Vertrektijden:

De vertrektijden van de bussen worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.