Zondag staat de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Feyenoord op het programma. Het is een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen en daarom rekenen wij op de steun van al onze seizoenkaarthouders en sponsoren op Erve Asito. Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.

  • Geen losse kaartverkoop
  • Activiteiten rondom de wedstrijd
  • Beheersmaatregelen op Erve Asito
  • Aanbiedingen in de FanServiceShop

Geen losse kaartverkoop

Vanwege de geldende beheersmaatregelen worden er geen losse kaarten voor Heracles Almelo – Feyenoord verkocht. Het duel is alleen toegankelijk voor onze seizoenkaarthouders en sponsoren.

{ENG} Due to the control measures in force, no single tickets for Heracles Almelo – Feyenoord will be sold. The game is only accessible to our season ticket holders and sponsors.

{DUI} Aufgrund der heutigen Kontrollmaßnahmen werden keine Einzeltickets für Heracles Almelo – Feyenoord verkauft. Das Spiel ist nur für unsere Dauerkarteninhaber und Sponsoren verfügbar.

Activiteiten rondom de wedstrijd

Herdenking Hennie Brummer

Hennie Brummer wordt rondom de wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord herdacht. Helaas hebben we op 18 maart jl. afscheid moeten nemen van onze steward-coördinator. Hennie was meer dan vijftig jaar vrijwillig actief voor de club. Een echte clubman.

De spelers van Heracles Almelo dragen zondag een rouwband en voorafgaand aan de wedstrijd vindt er een minuut applaus plaats voor Hennie.

Nederlandse Dovensport

Heracles Almelo steunt de Nederlandse Dovensport. Daarom wordt er voorafgaand aan Heracles Almelo – Feyenoord geld ingezameld voor het Nederlands Dovenelftal dat van 1 tot 25 mei in actie komt op de Deaflympics in Brazilië. Heracles Almelo stelt tien prijzen beschikbaar en door één of meerdere loten aan te schaffen, maak je kans op een van deze prijzen én steun je het Nederlands Dovenelftal.

Special Olympics

Bij de spelersopkomst zullen er vlaggen zichtbaar zijn van de Special Olympics Nationale Spelen 2022. De Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3.000 atleten en begeleiders afreizen naar Twente. In elk van de veertien Twentse gemeenten vindt van 10 t/m 12 juni minimaal één sportevenement plaats.

Beheersmaatregelen op Erve Asito

Heracles Almelo laat proactief tribune-elementen van de onderste ring van Erve Asito verstevigen. Sinds de invoering van de beheersmaatregelen zijn deze altijd goed opgevolgd en wij hopen samen met jullie deze lijn voort te zetten, zodat we het stadion open kunnen houden voor publiek en daarmee onze ploeg kunnen steunen in het slotstuk van de Eredivisie. Als Heracles Almelo beseffen wij ons dat dit niet de stadionbeleving is zoals wij normaal gesproken voor ogen hebben, maar de beheersmaatregelen zijn uit nood geboren.

Algemeen geldende beheersmaatregelen

• Neem plaats op jouw eigen zitplek.
• Voorkom ophoping in het stadion.
• Eten en drinken halen bij de kiosken is mogelijk. Keer na het halen van jouw consumptie direct terug naar de zitplaats van jouw seizoenkaart/wedstrijdticket.
• Volg de adviezen van onze stewards op.

Indien de beheersmaatregelen niet of onvoldoende worden nageleefd, kan de gemeente besluiten om het stadion te sluiten voor publiek en dit willen wij te allen tijde voorkomen. We vragen nogmaals ieders begrip voor deze situatie. Door ons samen aan de beheersmaatregelen te houden, kunnen we het stadion verantwoord blijven gebruiken en jou als supporter blijven ontvangen in het stadion.

Uitvak gesloten voor alle stadionbezoekers
Door de beheersmaatregelen is door de gemeente bepaald dat wij helaas geen supporters van de tegenstander mogen ontvangen. In ons stadion willen wij eenieder een fantastische voetbalbeleving aanbieden en uitsupporters mogen hierin vanzelfsprekend niet ontbreken. We staan als club bij onze uitsupporters juist bekend om onze gastvrijheid. Helaas moeten we nu pas op de plaats maken. Zodra het weer mag zullen wij onze gastvrijheid weer oppakken met onze collega-clubs en hun supporters. 

Het uitvak blijft tot aan het eind van het seizoen voor alle stadionbezoekers gesloten. Ook supporters van Heracles Almelo kunnen niet plaatsnemen in het uitvak.

Aanbiedingen in de FanServiceShop

In de FanServiceShop kunnen alle bezoekers profiteren van diverse aanbiedingen. Zo zijn de wedstrijdshirts van dit seizoen, zowel thuis- als uitshirt, verkrijgbaar met 25% korting.

De FanServiceShop is vanaf 14:45 uur tot een half uur na afloop van de wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord geopend. Tijdens het duel is de FanServiceShop gesloten.