Op zondag 3 april speelt Heracles Almelo om 14.30 uur een ontzettend belangrijke awayday tegen Fortuna Sittard. Een ware zes punten wedstrijd waar de ploeg van Frank Wormuth een grote stap omhoog kan zetten. We hebben hierbij jullie steun nodig!

De kaarten voor Fortuna Sittard – Heracles Almelo zijn uitsluitend verkrijgbaar via Heracles Almelo, zowel via tickets.heracles.nl als in de FanServiceShop. Dit keer dus niet via supportersverenigingen. Er gelden twee verkoopperiodes, waarbij geldt: vol is vol!

Reguliere verkoop vanaf maandag 28 maart
Vanaf maandag 28 maart, om 10.00 uur, is de verkoop voor alle seizoen- en Fankaarthouders van Heracles Almelo gestart. Vanaf die dag gelden ook reguliere tarieven, namelijk €9,- voor een autokaart en €30,- voor een buscombi-kaart. Het aanvragen van een gratis kaart is vanaf die dag niet meer mogelijk.

Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €30,- per stuk en zijn eveneens online verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.
• De buscombi-kaarten zijn verkrijgbaar tot vrijdag 12:00 uur.
• De buscombi wordt uitsluitend ingezet bij minimaal 40 aanmeldingen

Vertrektijden
De bussen vertrekken om 09.45 uur. Vanaf 09.30 uur kun je door de toegangspoorten bij ingang 1. De bussen vertrekken vanuit het uitvak.

Autokaarten
• De autokaarten kosten €9,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of aan te schaffen in de FanserviceShop in het stadion.
• De autokaarten zijn verkrijgbaar tot vrijdag 1 april, 12.00 uur.
• Auto’s zijn op zondag 3 april welkom vanaf 13.00 uur bij uitvak van het Fortuna Sittard Stadion. Navigeren op Parkeerplaats P3 (Madridstraat).
• Een parkeerkaart is niet nodig. Wel wordt verwacht dat je met minimaal drie uitsupporters in een auto zit.

• Het is niet toegestaan om je in de binnenstad van Sittard te begeven.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart, Fankaart óf passe-partout voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling:
Bij eerdere uitwedstrijden hebben wij overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid, waardoor bijvoorbeeld bij FC Twente-uit al na een klein half uur de catering werd gesloten. Dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.

Gratis kaart voor specifieke groep vanaf 23 maart
Loyale uitsupporters*
en de uitsupporters van sc Heerenveen – Heracles Almelo hebben vanuit Heracles Almelo, de technische staf en de spelersgroep van woensdag 23 maart, 10.00 uur, tot zondag 27 maart, 23.59 uur, de mogelijkheid gehad om een gratis kaart aan te vragen voor het uitvak van Fortuna Sittard – Heracles Almelo. De periode om de gratis kaart aan te vragen is inmiddels afgelopen. Van die mogelijkheid hebben ruim 400 supporters gebruik gemaakt.

* Loyale uitsupporters: minimaal 8 uitwedstrijden vanaf het seizoen 2018-2019