Gemeente Tubbergen en Heracles Almelo organiseren donderdagavond 21 april een kennissessie over ‘voetbal, coaching en ondernemen’. Deze uitnodiging is exclusief voor ondernemers uit de gemeente Tubbergen.

Wormuth over coaching
Uw bedrijf draait goed en groeit al heel wat jaren stabiel. Natuurlijk wilt u daarbij de beste medewerkers. Mensen die met uw bedrijf meegroeien en het naar een volgend niveau brengen. Dan herkent u zich ongetwijfeld ook in de uitdaging hoe u als ondernemer uw medewerkers moet coachen, zodat ze zich blijven ontwikkelen.

Hoofdtrainer Frank Wormuth neemt u mee in zijn filosofie van coaching. Hoe gaat een voetbaltrainer om met mensen? Wat doet een leider om mensen te laten groeien? En wat kunnen ondernemers daarvan leren, zowel zakelijk als persoonlijk? Ontdek het donderdagavond 21 april.

Programma
18.00 uur Inloop en buffet
18.30 uur Hoofdtrainer Frank Wormuth over coaching
19.30 uur Rondleiding Erve Asito
20.00 uur Presentatie innovatie-initiatief Heracles Almelo
20.30 uur Borrel

Samenwerking Gemeente Tubbergen en Heracles Almelo
Sinds 2021 is Gemeente Tubbergen de samenwerking aangegaan met Heracles Almelo, regionale onderwijsinstellingen en diverse bedrijven. Deze samenwerking staat in het teken van het aantrekken, behouden én ontwikkelen van talentvolle werknemers.

Op 21 april organiseren Heracles Almelo en Gemeente Tubbergen daarom een kennissessie exclusief voor ondernemers uit de gemeente Tubbergen. De avond draait om voetbal, coaching en ondernemen. Hoe gaat een voetbaltrainer om met mensen? Wat doet een leider om mensen te laten groeien? En wat kunnen ondernemers daarvan leren, zowel zakelijk als persoonlijk? Ontdek het donderdagavond 21 april.

New call-to-action