Luca de la Torre is op pad met het nationale elftal van de Verenigde Staten voor de laatste wedstrijden van de CONCACAF WK-kwalificatiereeks. Het twaalfde duel in deze reeks, een uitwedstrijd tegen Mexico eindigde in 0-0. De Heraclied kreeg geen speelminuten.

Beide landen blijven hierdoor volop in de race voor het WK in Qatar. Nummer vier Panama profiteerde niet van het gelijkspel en liet tegen laagvlieger Honduras kostbare punten liggen: 1-1. Panama blijft hierdoor op vier punten en zag Costa Rica passeren dat koploper Canada met 1-0 versloeg en op drie punten komt van de VS en Mexico.

Team USA sluit de kwalificatiereeks af met een thuiswedstrijd tegen Panama (maandag 28 maart) en een uitwedstrijd tegen Costa Rica (31 maart). De nummers een, twee en drie kwalificeren zich direct voor het WK. De nummer vier moet een play-off spelen tegen de winnaar van Oceaniƫ.