Meer dan 50 jaar zette hij zich met ziel en zaligheid in voor onze club: Hennie Brummer is een clubman in hart en nieren. Met groot verdriet hebben we vorige week vrijdag een echte Heraclied verloren. Woensdagavond hebben onze supporters, stewards, vrijwilligers, bestuur, spelers, staf en kantoorpersoneel op een waardige en eervolle manier afscheid genomen van Hennie.

Hennie, jij was van onschatbare waarde. Jij hebt voor altijd een bijzondere plek in onze clubgeschiedenis en in ons zwart-witte hart.

Foto’s: NESImages.nl

In memoriam: Hennie Brummer

Meer dan 50 jaar heeft Hennie zich met hart en ziel ingezet voor onze club als vrijwilliger. Op 14-jarige leeftijd raakte Hennie betrokken bij de club en zijn liefde voor het zwart-wit verloor hij nooit. Supporter, parkeerwachter, steward en steward coördinator. Hennie zal voor altijd een onderdeel zijn van de Heracles Almelo-familie. Door zijn enorme betrokkenheid en inzet voor onze club heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Heracles Almelo en de professionalisering van het steward corps. Hij was een vaderfiguur voor alle stewards bij onze club. Daarnaast werd hij door onze achterban enorm gerespecteerd. Hennie was een echte Heraclied.

Zijn passie voor de club was immens, zijn inzet eindeloos. Ook buiten de wedstrijddagen om was Hennie regelmatig aanwezig in het stadion en bezig met de professionalisering van het steward corps van Heracles Almelo. Toen Hennie werd gevraagd wat hij het mooiste aan zijn functie vindt, was zijn antwoord veelzeggend: “Echt alles.”

Hennie werd de allereerste Vrijwilliger van het Jaar bij Heracles Almelo. Een echte Heraclied met een enorm hart voor de club. Door zijn betrokkenheid heeft Hennie een mooie plek in onze clubgeschiedenis en zal hij voor altijd onderdeel zijn van onze zwart-witte familie. Heracles Almelo is Hennie dankbaar voor zijn inzet en passie voor de club. Uiteraard had Hennie dit nooit gekund zonder de steun van zijn vrouw en kinderen. Heracles Almelo is ook de familie van Hennie dankbaar.

Een van de laatste wensen van Hennie was om afscheid te nemen van Heracles Almelo en het stadion. Die wens zullen wij uiteraard inwilligen. Op zondag 10 april zullen wij rondom Heracles Almelo – Feyenoord bovendien nogmaals stilstaan bij het overlijden van Hennie Brummer en zorgen voor een passend afscheid.

Wij wensen zijn vrouw Remmie, Marco, Karin & Raymond, Collin & Valerie, Nicole en verdere naasten heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Stewards, vrijwilligers, medewerkers, spelers, technische staf, directie & bestuur Heracles Almelo
Supportersverenigingen Hart voor Heracles, LOCALS1903 & Vak ’74