De reserves van Heracles Almelo hebben dinsdagavond een nipte nederlaag geleden tegen FC Emmen in de reservecompetitie. Door een doelpunt van Azzeddine Toufiqui gingen de Heraclieden onderuit aan de Oude Meerdijk.

De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Na 45 minuten zochten beide teams de kleedkamer op met de brilstand op het scorebord. Na rust trokken de reserves van FC Emmen de wedstrijd naar zich toe. Na een kleine tien minuten in de tweede helft wist Azzeddine Toufiqui Heracles-doelman Robin Jalving te verschalken: 1-0.

In het laatste half uur probeerden de reserves van Heracles Almelo een gelijkmaker te forceren, maar tot een resultaat leidde dit niet. De 1-0 stand bleef onveranderd op het scorebord staan en dat betekent dat Heracles Almelo in de reservecompetitie op één punt blijft steken.

Bij FC Emmen stond oud-Heraclied Jeff Hardeveld in de basis. De verdediger speelde de volledige wedstrijd mee met de Emmenaren.

FC Emmen Reserves – Heracles Almelo Reserves: 1-0 (0-0)
’54. Azzeddine Toufiqui 1-0

Opstelling FC Emmen Reserves
Indy Groothuizen, Jeff Hardeveld, Leonel Miguel, Julius Dirksen, Mitch Apau, Willem Hoffrogge, Lucas Bernadou, Joël van Kaam, Remi van Ekeris, Azzeddine Toufiqui, Ben Scholte

Wisselspelers FC Emmen Reserves: Kyan van Dorp, Lars Dijk, Bai Kamara, Luciano Carty, Kian Slor

Opstelling Heracles Almelo Reserves
Robin Jalving, Robin Polley, Melih Ibrahimoglu, Sven Sonnenberg, Chiel Olde Keizer, Sem Scheperman, Lucas Schoofs, Elias Sierra, Rohat Agca, Bilal Başaçıkoğlu, Adrian Szöke

Wisselspelers Heracles Almelo Reserves: Timo Jansink, Navajo Bakboord, Jaden Donald, Kasper Lunding, Emil Hansson

Foto’s: NESimages.nl