In de reservecompetitie hebben de reserves van Heracles Almelo een late nederlaag geïncasseerd tegen de reserves van FC Twente. Door een doelpunt in extremis trokken de FC Twente-reserves vanmiddag aan het langste eind in de onderlinge confrontatie in Hengelo.

De reserves van Heracles Almelo gingen voortvarend van start en kwamen in de eerste helft op voorsprong door een knap doelpunt van Adrian Szöke. De aanvaller kwam op aangeven van Robin Polly oog in oog te staan met FC Twente-doelman Jeffrey de Lange en bleef kalm in de afronding.

Een kwartier voor tijd kantelde de wedstrijd en glipte de zege uit Almelose handen. Manfred Ugalde tikte de gelijkmaker binnen na een gevaarlijke vrije trap. In de slotminuut van de wedstrijd was het Giovanni Troupée die de FC Twente-reserves uiteindelijk nog naar de overwinning schoot.

FC Twente Reserves – Heracles Almelo Reserves: 2-1 (0-1)
’34. Adrian Szöke 0-1
’76. Manfred Ugalde 1-1
’90. Giovanni Troupée 2-1.

Opstelling FC Twente Reserves
Jeffrey De Lange, Giovanni Troupée, Max Bruns, Kik Pierie, Luca Everink, Casper Staring, Samir El Massaoudi, Vaclav Cerny, Dimitrios Limnios, Manfred Ugalde, Denilho Cleonise

Wisselspelers FC Twente Reserves: Sam Karssies, Lammert Roossien, Stanislav Dyulgerov, Calvin Scholten

Opstelling Heracles Almelo Reserves
Robin Jalving, Robin Polley, Melih Ibrahimoglu, Justin Hoogma, Ruben Roosken, Lucas Schoofs, Elias Sierra, Rohat Agca, Kasper Lunding, Adrian Szöke, Emil Hansson

Wisselspelers Heracles Almelo Reserves: Timo Jansink, Sem Scheperman, Bram Marsman, Lasse Wehmeyer, Myron Bostdorp, Yaid Marhoum

Foto’s: NESimages.nl