Op vrijdag 18 maart trappen we om 20.00 uur af in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen. Het belooft een belangrijke wedstrijd te worden en daarom kunnen we jouw steun in Friesland goed gebruiken. Vanaf nu, maandag 7 maart, is het mogelijk om kaarten voor het uitvak te kopen. De kaartverkoop loopt tot uiterlijk vrijdag 18 maart 12.00 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of in de FanServiceShop.

Autokaarten
• De autokaarten zijn uitverkocht.
• Per drie autokaarten wordt één parkeerkaart verstrekt. Je dient hiervoor de maximaal drie namen met bijhorende relatienummers (van je seizoenkaart, Fankaart of passe-partout) te mailen naar ticketing@heracles.nl.

Het uitvak is vanaf 18.30 uur geopend voor autokaarthouders.

Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €30,- per stuk en zijn eveneens online verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.
• De buscombi wordt uitsluitend ingezet bij minimaal 40 aanmeldingen

Vertrektijden bussen:

  • Cluster 1: Aanwezig: 16.45 uur | Vertrek: 17.00 uur | Bussen 1, 2 & 6
  • Cluster 2: Aanwezig: 17.00 uur | Vertrek: 17.15 uur | Bussen 3, 4 & 5
  • Cluster 3: Aanwezig: 17.15 uur | Vertrek: 17:30 uur | Bus 7


De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart, Fankaart óf passe-partout voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling:
Bij eerdere uitwedstrijden hebben wij overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid, waardoor bijvoorbeeld bij FC Twente-uit al na een klein half uur de catering werd gesloten. Dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.