Rondom de thuiswedstrijd tegen Vitesse wordt er actie gevoerd voor Oekraïne. Zo zal er voorafgaand aan de wedstrijd buiten het stadion worden gecollecteerd en worden er na afloop van de wedstrijd drie wedstrijdshirts en een speciale aanvoerdersband in de kleuren van de Oekraïnse vlag geveild. De opbrengsten van de actie gaan naar Stichting Breath Care for Kids, een stichting die zich inzet voor Oekraïnse kinderen.

Collecte

In aanloop naar de wedstrijd Heracles Almelo – Vitesse wordt er buiten het stadion gecollecteerd voor Oekraïne. De opbrengsten van de collecte gaan in z’n totaliteit naar Stichting Breath Care for Kids.

Wij vragen een ieder die zijn / haar steentje wil bijdragen klein geld mee te nemen voor de collectebussen. Online doneren op locatie kan ook, maar helaas is het doneren via pin niet mogelijk.

Veiling

Na de wedstrijd wordt er een speciale veiling gestart via matchwornshirt.com. Hierbij worden drie gedragen wedstrijdshirts én de speciale aanvoerdersband van vandaag (in de kleuren van de Oekraïnse vlag) geveild. Ook de opbrengsten van de veiling gaan naar Stichting Breath Care for Kids.

Nadere informatie over de veiling volgt zo snel mogelijk.

Stichting Breath Care for Kids

De thuiswedstrijd tegen Vitesse staat zoals gezegd in het teken van Stichting Breath Care for Kids. Deze stichting richt zich op kinderen in Oekraïne, Georgië en Roemenië en zorgt voor voorzieningen op het gebied van gezondheid, educatie, veiligheid en geestelijk welzijn. Zo geeft de stichting kinderen in uitzichtloze situaties een kans om alsnog een evenwichtige toekomst op te bouwen.