Innovator in logistiek MSG is de wedstrijdsponsor voor de komende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het bedrijf wil u graag kennis laten maken met de online koeriersdienst Miles. Miles vervoert spoedzendingen zo voordelig mogelijk door ritten te combineren en koeriers zo veel mogelijk met volle voertuigen te laten rijden. Simpel, snel, groen voor een nog betere prijs en een nog beter milieu. Samen werken ze aan een steeds beter en dichter netwerk, waardoor ze nog efficiënter en effectiever kunnen werken voor iedereen.

Miles

Hoi, ik ben Miles. Dé groene online koeriersdienst van Nederland. Hoe dat werkt? Heel simpel. Heb je een spoedzending? Via mijn systeem boek je online binnen no-time een koerier. Die staat vervolgens binnen 45 minuten op de stoep. Dat doe ik bijvoorbeeld precies zo voor mijn klant Solar Nederland. Monteurs die aan het werk zijn en zo snel mogelijk (nieuwe) materialen nodig hebben? Geregeld in een paar klikken. Zo kunnen de monteurs meteen verder met hun werk. Supersnelle bezorging = besparing in tijd en dus geld. Benieuwd wat Miles voor jullie bedrijf kan doen? Kijk op www.miles.delivery voor meer informatie.