“Als mobiliteitspartner en komend weekend als balsponsor bij Heracles Almelo – Vitesse mogen we deze mooie wedstrijd bij u aankondigen. Punten pakken tegen Vitesse blijft een uitdaging en wij hopen op een strijdvaardig Heracles Almelo en een mooie pot voetbal voor iedereen”, aldus Huiskes-Kokkeler.

Over de balsponsor

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Oost-Nederland. Met de vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven, bedrijfswagencentrum en een styling & performance afdeling is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Huiskes-Kokkeler is voortdurend bezig met het maken van de match tussen mobiliteitsvraagstukken, hun aanbod en training van hun mensen.

De auto blijft belangrijk, ook in de toekomst. De verschuiving naar deels of volledig elektrisch rijden heeft zich duidelijk doorgezet en zal de komende jaren nog meer toenemen. De fabrikant van Huiskes-Kokkeler blijft investeren in elektrificatie en digitalisering. Nagenoeg alle modellen zijn bijvoorbeeld connected en bij steeds meer volumemodellen kan de klant middels een app features aan- of uit zetten. Naast het leveren van de elektrische auto heeft Huiskes-Kokkeler ook partnerships met leveranciers van energie- en laadoplossingen. Dat is nou mobiliteitsgemak!

Overname Autobedrijf DAGO

Onlangs heeft Huiskes-Kokkeler Autogroep collega dealer Autobedrijf DAGO overgenomen, met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft. Daarmee zijn de activiteiten in Twente uitgebreid naar de Achterhoek. Met ruim 400 medewerkers en in totaal 10 vestigingen is Huiskes-Kokkeler Autogroep dé partner voor mobiliteit in Oost-Nederland. Met deze overname bouwt Huiskes-Kokkeler Autogroep door aan een toekomstbestendig bedrijf in de automotive.

​Kijk op www.huiskes-kokkeler.nl of kom langs in de vestigingen van Huiskes-Kokkeler.