De reserves van Heracles Almelo hebben maandagmiddag een oefenduel gespeeld tegen de reserves van De Graafschap.

Na een eerste helft zonder doelpunten, was het Elias Sierra die de thuisploeg twintig seconden na rust op een 1-0 voorsprong zette. De Graafschap kwam tien minuten later op gelijke hoogte. Oud-Heraclied Joey Konings was trefzeker.

De bezoekers waren daarna twee keer dichtbij een voorsprong. Danny Verbeek raakte de lat en Devin Haen schoot op de paal. Invaller Adrian Szöke bezorgde de thuisploeg met twee doelpunten de overwinning.

Heracles Almelo reserves – De Graafschap reserves 3-1 (0-0)
46. Elias Sierra 1-0
58. Joey Konings 1-1
68. Adrian Szöke 2-1
76. Adrian Szöke 3-1

Opstelling Heracles Almelo: Robin Jalving, Robin Polley, Carlos Tomas da Silva, Rohat Agca, Ruben Roosken, Sem Scheperman, Elias Sierra, Melih Ibrahimoglu, Kasper Lunding, Samuel Armenteros, Emil Hansson

Wisselspelers Heracles Almelo: Timo Jansink, Lars Wehmeyer, Adrian Szöke


Opstelling De Graafschap: Guus Vaags, Hicham Acheffay, Denzell Gravenberch, Danny Verbeek, Milan Hilderink, Rick Dekker, Devin Haen, Philip Brittijn, Joey Konings, Ebbe Wenting, Jonathan Vergarra Berrio

Wisselspelers De Graafschap: Joran Hardeman, Nick van den Dam, Thomas Kleinpenning, Hamza Bouihrouchane, Cisco Lever

Foto’s: NESimages.nl