In Almelo tekent de negentienjarige middenvelder uit Holten zijn eerste profcontract dat hem in ieder geval tot medio 2023 aan de club verbindt.

Scheperman is verheugd met zijn contract bij Heracles Almelo: “Dit is waar ik sinds mijn vierde voor heb gewerkt en dat maakt mij enorm trots. Dat ik dit nu samen met mijn familie mag vieren, is alleen maar mooi.”In januari trainde de middenvelder voor het eerst mee met de selectie van Heracles Almelo en nu gaat hij definitief deel uitmaken van de hoofdmacht.

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met de ontwikkeling die de jonge middenvelder doormaakt: “Sem is een spelintelligente middenvelder met een goede techniek. Hij heeft in de trainingen een positieve indruk achter gelaten en laten zien dat hij potentie heeft om verder door te groeien. We hopen dat hij deze lijn kan doortrekken zodat hij zich ook aan het publiek kan laten zien.”  

Dominique Scholten, manager Academie: “Binnen de gezamenlijke Academie willen we talentvolle voetballers opleiden voor de eerste elftallen van zowel FC Twente als Heracles Almelo. Dat Sem nu de overstap naar Heracles Almelo maakt is een compliment voor Sem, Heracles Almelo en de FC Twente/Heracles Academie. We hopen Sem snel aan het werk te zien in de Eredivisie.”