Heracles Almelo neemt het zondag in Eindhoven op tegen PSV. Trainer Frank Wormuth moet het zondag doen met een gehavende selectie. Naast de langdurig geblesseerden zijn ook Janis Blaswich (ziek), Marco Rente (ziek), Nikolai Laursen (ziek), Lucas Schoofs (heupblessure), Mateo Les (voetblessure) en Orestis Kiomourtzoglou (enkelblessure) niet inzetbaar.

Heracles Almelo mist dus vijf basisspelers tegen PSV. Wormuth heeft vertrouwen in de spelers die de basisspelers van de laatste weken gaan vervangen. “De wisselspelers hebben de afgelopen weken veel wedstrijden gespeeld met het tweede elftal. Ze zijn fit en mogen zondag laten zien wat ze kunnen.”

PSV is momenteel de nummer twee op de ranglijst van de Eredivisie. Frank Wormuth zag de ploeg afgelopen woensdagavond doorbekeren in Deventer, na een 1-2 zege in De Adelaarshorst op Go Ahead Eagles. “Ik heb een PSV gezien dat volwassen voetbal speelt. Ze hebben en druk programma met competitie-, beker- en Europese wedstrijden, maar weten goed wat ze kunnen. Ze verdelen hun krachten over de wedstrijden en kunnen daardoor makkelijk drie duels in een week spelen. Het wordt een lastige middag in Eindhoven, maar in het voetbal is alles mogelijk.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing van Frank Wormuth bij Heracles TV.