Terug naar zaterdag. Een prachtige 2-0 zege op PEC Zwolle voor het oog van onze seizoenkaarthouders en sponsoren! Door doelpunten van Luca de la Torre en Sinan Bakis pakten we drie hele belangrijke punten.

Maar misschien nog wel het mooiste van afgelopen zaterdag was jullie komst! Met onze seizoenkaarthouders en sponsoren op de tribune werd het een sfeervolle namiddag op Erve Asito. Een sfeervolle middag die we veel te lang hebben moeten missen. Het was fijn om jullie weer terug te zien.

Door de geldende beheersmaatregelen hebben we niet de complete voetbalbeleving die wij (en jullie) graag voor ogen zien, maar toch hebben we zaterdag maximaal genoten van de sfeer die jullie hebben teweeggebracht. Een groot compliment naar jullie supporters en sponsoren.

Bedankt. Wij hebben van jullie genoten!

De wedstrijd gemist? Bekijk hier de highlights van Heracles Almelo – PEC Zwolle!

Foto’s: NESimages.nl