Everton Ramos da Silva is deze week op bezoek in Almelo. De oud-aanvaller van Heracles Almelo is door de supporters verkozen tot hét clubicoon van Heracles Almelo. Aanstaande zaterdag krijgt Everton voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een speciale Eredivisie-wedstrijdbal overhandigd.

In het kader van het 65-jarig jubileum van de Eredivisie konden supporters per club stemmen op hun favoriete icoon. De Braziliaanse clubtopscorer bleek over alle Eredivisie-seizoenen de populairste speler bij de achterban en ontving de meeste stemmen. De aanvaller speelde van 2006 tot en met 2013 in het zwart-wit. In deze periode maakte hij 70 doelpunten in 218 wedstrijden.

Signeersessie met Everton in de FanServiceShop: 14.00 – 15.00 uur

Aanstaande zaterdag is Everton te gast bij Heracles Almelo – PEC Zwolle. In aanloop naar de wedstrijd krijgen supporters de kans om Everton te ontmoeten. In de FanServiceShop vindt er zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur een speciale signeersessie plaats, waar de oud-spits van Heracles Almelo bij aanwezig is.