Beste seizoenkaarthouder van Vak Q,

Het is zover: de terugkeer van al onze seizoenkaarthouders in ons stadion. Aanstaande zaterdag is bij Heracles Almelo – PEC Zwolle dan eindelijk zover.

Zoals eerder gecommuniceerd gelden er momenteel beheersmaatregelen op Erve Asito. Door deze geldende beheersmaatregelen blijven de 499 geplaatste tribunestoelen op Vak Q intact totdat de werkzaamheden zijn afgerond. De verwachting is dat wij aankomende zomer weer terug kunnen keren naar de ‘oude situatie’ met een staantribune. 

De 499 tribunestoelen in Vak Q hebben ons voor een lastig dilemma gezet. Graag hadden wij namelijk al onze 660 seizoenkaarthouders op Vak Q weer de mogelijkheid geboden om met z’n allen plaats te nemen in het vak, maar dat is simpelweg onmogelijk. Wij zijn helaas genoodzaakt om 161 seizoenkaarthouders op Vak Q eenmalig te verplaatsen naar een ander vak.

Supporters bedankt
Afgelopen week hebben onze supportersverenigingen Hart Voor Heracles en Locals 1903 ons enorm geholpen om het dilemma zo beperkt mogelijk te houden. Diverse groepen supporters hebben kenbaar gemaakt open te staan voor een verplaatsing met een groepje medesupporters naar een ander vak. Wij willen deze supporters bedanken voor hun vrijwillige bereidheid om samen te kijken naar de beste oplossing voor iedereen. Daar zijn wij jullie dankbaar voor! 

Om de herindeling van het vak zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, hebben wij geloot welke overige seizoenkaarthouders van Vak Q voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle eenmalig worden verplaatst naar een ander vak. 

Zijn er nog meer seizoenkaarthouders van Vak Q die de overige vier thuiswedstrijden gezamenlijk in een ander vak willen zitten? Dan vragen wij jullie je te melden via ticketing@heracles.nl.

Toegang tot Vak Q
In het kader van de beheersmaatregelen wordt er gecontroleerd op het toegangsbewijs voor Vak Q. Dat houdt het volgende in:

  1. Print het losse wedstrijdticket voor Vak Q uit óf zorg dat je het e-ticket op je telefoon kan laten zien. 
  2. Je krijgt dan bij de stadioningang een polsbandje waarmee je automatisch via de omloop toegang krijgt tot Vak Q. Dit is gedaan vanwege praktische overwegingen om de doorloop naar het vak te versnellen. 
  3. Neem plaats op de stoel van jouw ticket.

Wij beseffen ons dat dit niet de stadionbeleving is zoals wij normaal gesproken voor ogen hebben, maar de beheersmaatregelen zijn uit nood geboren. We hopen daarom op jullie begrip.

Nieuwe tickets voor seizoenkaarthouders Vak Q 
Door het plaatsen van de tribunestoelen en een daaruit volgende herindeling van de seizoenkaarten in Vak Q zullen wij alle seizoenkaarthouders van Vak Q, ongeacht een eventuele verplaatsing naar een ander vak, een los wedstrijdticket verstrekken per resterende thuiswedstrijd. De tickets worden in de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd verstrekt. Dit betekent dus dat je seizoenkaart voor vak Q in het restant van dit seizoen niet meer geldig is. 

De Heracles Betaalkaart die geïntegreerd is in de seizoenkaart blijft uiteraard wel geldig.