Kaj Sierhuis (23) is de rest van het seizoen uitgeschakeld. De aanvaller van Heracles Almelo liep, kort nadat hij het thuisduel met FC Utrecht besliste, een knieblessure op. Een scan in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat het om een gescheurde voorste kruisband gaat, een kwetsuur die hem maanden aan de kant zal houden.

“Dit is een enorme streep door de rekening”, reageert Sierhuis. “Ik kwam er voor mijn gevoel steeds beter in en dan gebeurt dit…. Mijn seizoen zit erop en dat betekent een waardeloos einde van mijn periode bij deze mooie club. Ik ben immers tot komende zomer gehuurd. Ik zal het team als supporter blijven steunen en ben er van overtuigd dat de jongens het seizoen goed gaan afsluiten.”

Kaj Sierhuis kwam dit seizoen tot 18 competitiewedstrijden waarin hij 4 treffers en 3 assists verzorgde. Komende zomer keert de aanvaller terug naar zijn eigenlijke werkgever Stade Reims.