Heracles Almelo neemt het vrijdagavond thuis op tegen FC Utrecht. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Mateo Les, die afgelopen week een voetblessure opliep in het oefenduel van de reserves tegen FC Groningen. Samuel Armenteros is nog niet wedstrijdfit. Nieuwelingen Emil Hansson, Anas Ouahim en Justin Hoogma zitten wel bij de wedstrijdselectie.

De oefenmeester vindt FC Utrecht een van de betere teams in de Eredivisie: “Ze hebben een brede selectie en kunnen spelen in verschillende opstellingen. Daarnaast hebben ze onlangs met Henk Veerman nog een goede spits aan de selectie toegevoegd.”

“Kijkend naar de ranglijst maken we ons nog geen zorgen”, vervolgt Wormuth. “We moeten naar onze prestaties kijken en positief blijven. We hebben, voor de uitwedstrijd tegen Ajax, een ongeslagen reeks van vier duels neergezet. De slotfase van het seizoen komt er nu aan en elke thuiswedstrijd is een finale voor ons. We moeten snel punten gaan halen.”

Frank Wormuth kijkt uit naar het weerzien met de supporters in het stadion. “Het is mooi dat ze er weer bij zijn. Ik hoop dat ze ons wat extra’s kunnen geven”.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Frank Wormuth bij Heracles TV.